Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόωρο τέλος για την υπηρεσία game streaming Samsung PlayGalaxy Link

*
Η Samsung ανακοίνωσε ιδιαίτερα προσεκτικά και αθόρυβα πως τερματίζει τη λειτουργία της υπηρεσίας game streaming Samsung PlayGalaxy Link. H κορεατική εταιρεία δεν έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις πέραν μιας δικαιολογίας περί «αλλαγής πολιτικής» και σημείωσε απλά πως θα αξιοποιήσει τους πόρους που απελευθερώθηκαν για άλλα νέα προϊόντα. Μία εξήγηση σε όλο αυτό είναι πως η κορεατική εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Microsoft για μια νέα game streaming πλατφόρμα που θα κάνει την εμφάνισή της αργότερα μέσα στο 2020. Και για να πούμε και την αλήθεια μας, δεν ήταν και ιδιαίτερα ξεχωριστή και με τους ανταγωνιστές να μπαίνουν δυναμικά αυτήν την περίοδο, δύσκολα θα έβρισκε πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθεί όπως πρέπει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*